Moss konceptet

Hudmikrobiota harmoniserende pakke med islandsk mos

 

3 forskellige løsninger mod

 

Protokol og anvendelse for Moss Konceptet

MOSS THERAPY er en protokol, der har til formål, naturligt at gendanne hudens mikrobiota, den oprindelige balance, dvs. det mikrobiom, du kan finde under sunde hudforhold.

Hvad er en protokol? Det er et sæt regler eller processer, der bruges til at kombinere forskellige produkter i et applikationssystem med få forskellige regler, alt efter hvilket resultatet der er panlagt ift. Protokollen.

Brugen af produkter, på samme måde som medikamenter eller medikamenter, kan kombineres og udelukkes for at maksimere resultaterne kan et enkelt produkt tilbyde.

Et sæt af MOSS THERAPY undersøges for at vare i mindst 30 dages behandling. For at opnå det ønskede resultat foreslås det at udføre hele protokollen for en måned eller flere gange. Husk dog at huden er et levende organ, således at hvert individ kan opnå forskellige resultater, der kan variere fra person til person.

Protokollens formål er at gendanne hudens mikrobiom ved at levere aktuelle salver, som kan:

  1. Danne et beskyttende lag på vævet, der fungerer som en “anden hud” og derved skabe et “sikkert” miljø for det berørte hudområde.
  2. Hver salve er formuleret til at levere specifikke naturlige aktive ingredienser, som skal modulere hudens mikrobiota for at minimere ændringer.
  3. Tre forskellige formuleringer er tilgængelige, som er målrettet mod:

c1. Sensitive hud der er intolerante over for hovedparten af ​​hudplejeprodukter eller make-upprodukter. Huden reagerer oftest med rødme og irritationer (følsom/sensitiv hud).

c2. Uren hud-tilstande, ofte bumset eller rødmet hud (impure/uren hud).

c3. Ekstrem tør og ru hud, tilbøjelige til at flage og knække (Tør hud).

 

Anvendelse:

  • Trin 1: Rens ansigt / hals med den Søde Sæbe, en blid halvfast sæbe som ikke stresser eller tørrer huden. Kan vaske væk med lunkent vand. Skal bruges dagligt både om morgenen og om natten.
  • Trin 2: Påfør om morgenen en lille portion Vitamindråber på de aktuelle områder. Grundet vores personlige hudforskelle, masseres vitamindråberne langsomt indtil det er helt absorberet.
  • Trin 3: Påfør en moderat del af Moss Butter ansigt / hals. Salven er koncentreret, så du har kun brug for en lille mængde til hver applikation. Salven er halvfast og smelter naturligt med fingervarmen. Salven masseres langsomt indtil den er fuldt absorberet. Beskyttelse varer i 18 timer.

Moss Butter med naturlig islandsk mossekstrakt, kan anvendes som dag- og natcreme.

  • Trin 4: Påfør Moss Ansigtsmaske 2-3 gange om ugen, for at opnå en dybdegående fugtighedsnærende og afgiftende effekt.